Ska jag, eller ska jag inte?

Jag har funderingar på att börja blogga igen, kanske inte skriva 14 inlägg per dag men iaf kanske 1, bara för att kunna skriva av mej någonstans och dela me mej av lite tankar, hur mitt liv rullar på osv. Vad tycker ni? Borde jag satsa eller bara lägga bloggen åt sidan? 

Idag va jag iaf i skolan för första gången i år och de va väl lite segt att åka in ditt en dag innan man egentligen börjar, men failar man på saker får man ta det. Men jag klarade iaf allt idag vilket känns riktigt bra. Mindre bra känns det att ja och min boy bråkat/tjafsat så känner mej inte som världens underbaraste flickvän idag, vill bara lyckas lösa allt och få tillbaka det underbara jag och han har.. Vill inte förlora människan så ska kriga och göra allt för att ha kvar honom, allt för att inte bli lämnad, allt för att få honom glad igen. Han förtjänar det.. 
 
Baby ifall du läser det här så vill jag att du ska veta att jag älskar dej mer än något annat och vill dela resten av mitt liv me dej! <3



Ren kärlek

Att bli väckt av en puss av den man älskar mest får en ju bara att bli hur lycklig som helst! Jag tror jag har världens finast pojkvän, både på insidan och utsidan! :*
Jag e så sjukt lycklig nu, så den som förstör det här kan gå och ta sig någonstans för mitt hjärta är mitt och kommer alltid att vara mitt hjärta/min prins! 
Att kärlek kan förändra ens liv så mycket som de gjort me mitt, såhär lycklig har jag inte varit på länge, inte känt mej så hel heller för den delen. Men när han kom in i bilden så förändrades allt och jag är nu hel! 
I love u bejbi! :*<3



1/1-14

Första dagen på det nya året börjar helt awesome, och sista dagen slutade lika awesome! Fick vara med den personen som lyser upp mina dagar och betyder mest för mej, vaknar upp bredvid honom och skiner upp som en sol. Sjukt glad över att ha min älskling för mej själv, över att bara vara med honom gör mej hel, att se honom lycklig! 
Jag tror inte han anar hur jävla mycket han egentligen betyder för mej, det är något så sjukt hur mycket känslor man kan ha för någon och hur det kan förändra ens liv på bara någon dag. Jag minns inte ens när jag var så här lycklig senast, det är något med honom som får mej att känna mej så sjukt omtyckt och älskad och dessutom är han ju den sötaste och underbaraste killen på denna jord! 
Nu ska jag bara bevisa för honom hur mycket jag älskar honom och hur mycket jag uppskattar allt han gör, lite mer än 1 månad med min prins och fler ska det bli! 
Nu ska jag försöka göra så det här året blir bättre än det förra, glömma folk som bara tryckt ner mej och leva för min pojkvän, familj och nära vänner!
Btw Jag Älskar Dej bejbi! <3

Ha ett gott nytt år! 



RSS 2.0